Valborg.

Hej! Imorgon är det valborg. Här är en bild som Ida har fotat av mig. Jag blev rätt så nöjd med den. Har inga planer för valborg än, men man vet ju aldrig vad som kommer hända. Idag har det varit en väldigt lätt och rolig dag, har bakat pizza i skolan, och slutade klockan 13.00! skall bara mysa hemma och ha det skönt glad valborg på er!

Långt borta.

Hej. Som ni läser på rubriken står det långt borta, och nu är jag inte på någon fin resa någonstans långt borta utan jag menar jag har tankarna på helt andra saker än på bloggandet. Men som jag tidigare sakt är jag inte superman utan en människa så jag har inte hunnit, orkat eller brytt om det här med bloggen. Men som sagt jag ber igen om förlåtelse. Men nu kan vi prata om något helt annat och det är så att jag just hade namnsdag och jag fick en liten men fin gåva och det var oljepastell kritor och kolpennor med olika styrka. Som ni redan vet älskar jag konst. Har redan tecknat lite och prövat mig lite vad jag kan och inte kan teckna. Men konst är ju konst inget är rätt inget är fel så. Ha en underbar lördag!

På vägen till evigheten.

Hej! Idag har jag varit ute och gå med mina fina vänner Manna och Ida. Det var roligt och man fick motion. Vi gick runt bland åkrar, hästar och skog. Det var underbart och ett ljuvligt väder hade varit med oss idag. Nu har jag bara varit hemma och gjort läxor. Imårgån skall jag på blodprov usch. Ha en awsome dag.

Love is in the Air.

Hej, hej! Här är en bild från gårdagen. Idag här jag varit ut och äta med min familj och lite annat roligt har jag också gjort. Solen har lyst hela dagen och det har blivigt mycket varmare. Man märker helt klart att våren är kommen. Jag köpte idag ett skal åt mig och min syster. Åt mig köpte jag ett dalahästskal och åt min syster köpte jag ett blomm och växt skal. Ha en underbar Lördag!
 

Vår.

Hej på er! Idag har jag varit på en begravning. Det var sorgligt men efter och under begravningen tog jag massor med bilder som ni kommer få se nu under denna vecka. En av bilderna som jag tog ser ni ju här uppe. Just nu spenderar jag tiden framför min dator och äter glass. Mysiga fredags hälsningar!

Spray on the wall.

Hej det var nog en tid sen sist men har inte haft väldens roligaste vecka och därför struntat i att blogga. Här är några bilder från en dag för en tid sedan då Ida och jag var ute och fotograferade mot en graffiti vägg. Den var fin och ordet vi står framför är  Live med arme` mönster. Det kommer hoppeligen bilder ännu idag på vad jag fick i ett paket som jag hade beställt om jag inte hör av mig idag så skulle jag bara säga att jag är imorgån på begravning men vi talar mer senare. Hejdå! 

Svart stol & Rosen bedd.

Hej igen här är en bild på min skrivbordsstol jag tycker själv den är ganska speciell och fin. Jag vet ennu inte vad jag skall hitta på idag men kanske lite träning inte skulle vara någon dum idee. Men annars skall jag bara läsa på fysik provet jag har på tisdag. Det har varit ganska regnigt på sistone men då smälter ju bara snön. Ha en rolig Söndag!

Have you ever seen the rain.

Hej tyvärr var det länge sen sist. Men jag hade en sådan känsla att jag vill och måste blogga idag. Så genast när jag vaknade, bestämde jag mig för att plocka fram kameran och fotografera det som jag köpte igår från ikea.Mera bilder kommer i nästa inlägg. Nästa inlägg gör jag också idag för att det skall jämna ut sig.På bilderna ser ni två tavlor. Jag tycker väldigt mycket om dem. 

Sky.

Hej här är en bild på himlen idag det har varit ett ganska konstigt väder idag solen sken men det snöade lite. Det har varit en helt vanlig provtisdag som vi kallar det i min skola. Provet gick nu sisådär men det vet man ju först när resultatet kommer. Men ha en himmelskdag ni med.

Tekopp med Rosenknopp.

Hej på dig! Jag kall bara ta det lungt idag och fortsätta läsa till provet som jag skriver imorgån. Idag blir det nog bara ett kort inlägg för jag kommer inte på något roligt att skriva om.Iallafall så på bilderna ser ni en tekopp jag har fått ärva den har nog synats här på bloggen tidigare.Och på andra bilden ser ni ett en rosbukett som min mamma köpte idag.Ha det extremt mysigt ni med!

En bra dag.

Hej! Igår besökte jag min släktings frisörsalong. Och där färgade jag mitt hår, brunt med blonda slingor. Blev väldigt nöjd med resultatet. På bilderna ser ni mig med det nya håret men tyvärr synns det inte alls hur det ser ut i värkligheten. Men de som träffar mig "dagligen" ser ju nog hur det ser ut. Skall bara ha en mysig dag och sedan måste jag läsa till provet och ett förhör men annars skall jag bara önska er en bra dag!

Grey & Denim

Hej här är det jag köpte från HM och har också haft denna outfit på mig idag. Jag beställde också en klänning som jag skulle ha till våravslutningen men den passade inte alls på mig, så det var en besvikelse.Men Idag var det ju första temadagen och jag sydde en kjol med spets i nedre kanten och den blev väl helt okej kanske jag visar den upp på bloggen. Ha det bra!

Jordgubbe & Melon.

Hej! idag har jag varit hemma en dag till. Har ganska sjuk hals så jag drack en kopp jordgubbe och melon te. Skall nog fara till skolan imorgån, För vi har temadag från Torsdag-Fredag och det innebär att jag för några veckor sedan valde mellan olika alternativ att ha som tema de dagarna och jag valde sy nytt av gammalt. Så det skall jag syssla med imorgån. Jag har också beställt HM kläder, som kom idag så bilder kommer antagligen senare.

Kisse Katten.

Hej kunde inte blogga för jag var på middag hos min syters gudmor och andra dagen blev jag sjuk så idag har jag varit hemma från skolan. På bilden ser ni min systers gudmors katt som heter Fernando. Jag tycker den är väldigt gullig och så var den en bra foto modell ju också. Jag hoppas jag hinner gottgöra er med något enstaka inlägg till men vi får se. Kram!

RSS 2.0