Textiler & Spets.

Hej! idag åkte jag till min Morfar och Mormor och där hade de ett skåp med tyger och spets. Därifrån fick jag lite smått och gott som jag kan pyssla med för jag tycker om att sy som ni säkert ha läst i andra inlägg. Jag funderar om jag skall byta tyg till min rullgardin och tillsätta en spetskant men det får vi väl se. Om jag lyckas med det jag kommer att sy så visar jag det i ett inlägg Kram!

Förlåt.

Hej Mitt ord idag är det starka ordet förlot. Förlot för mitt dåliga bloggande ena dagen glömde jag, hade till och med färdiga bilder att publisera och när jag vaknade på morgonen insåg jag att jag hade helt och hållet glömt att göra ett inlägg så Förlåt. Men nu ska jag skärpa mig jag måste få det till en vana. Skall faktiskt satsa mera nu.

Blå som Himlen.

 
 
Hej idag blir det ett sent inlägg. På bilden ser ni en ring som jag fick ärva. Tycker helt om den problemet är bara vilka kläder den passar till men det märker man nog snart. Det är bara två dagar skola kvar så blir det iallafall en stund ledigt, tror jag kommer njuta av ledigheten, fotografera och ha iallmänheten bara roligt. Hejdå!

Tiden rinner ur våra liv.

Hej igen det här är en bild på min väckar klocka och min syster har också en likadan de är från ikea köpte den för ganska länge sedan men tycker den är väldigt fin ändå. Snart blir det påsk vad skall ni göra på påsken.
-Jag gissar...ni skall väl absolut äta schoklad ägg iallafall. Jag vet faktiskt vad jag skall göra jag tror jag skall på påskmiddag hos min systers gudmor men vi får tala mer om det när det blir påsk. Kram.

Påsk med mera.

Hej! Jag vet att jag sade "tillbaka till blogg-livet" men jag är också en människa och har massor av annat att göra än att blogga. Men för att pigga upp er lite skall jag göra två inlägg idag altså ett dubbelinlägg så titta gärna in om en stund så kan ni se nya bilder. På lördag fyllde min syster 18 år så henne har vi firat nu tillräckligt det här veckoslutet...Tycker jag men god fortsättning på dagen så skriver jag senare.

Tillbaka till blogg-livet.

Hej det var en liten tid sedan jad skrev senast, men har haft så mycket skolarbete som skulle göras. En dag gjorde jad sista läxan klockan nio på kvällen och sedan var jag himla slut och trött. Men idag är jag redo för att bloggandet skall lyftas upp igen. Ha det bra vi hörs!

Mönster.

Hej idag är det Måndag och hade tänkt visa här min mönsterväska som jag hittade i min farmors och farfars garderob, det visade sig vara en västka som de inte mera hade någon nytta av så jag fick lov att ta den. Tycker själv väskan är ganska tuff och fin. Ha en bra dag!

Solstrålar.

Hej igen. Har varit med mina fina vänner idag och solen lös så fint så man nästan måste blunda med ögonen. Skall bara ha en mysig fortsättning på Söndagen hoppas ni också har gjort något roligt idag.

Söndag.

Hej Idag är det Söndag och jag har varit sjuk nu en tid så har inte haft lust att blogga när jag inte ens har några bilder men Jag har ändrat om i mitt rum, tyvärr har jag inte före och efter biilder men om jag tröttar på det är det bara att flytta lite möbler så är det som vanligt.Har redan gjort mina läxor så nu är dagen fri.

Pippi-Tröja.

Hej idag kom min pippitröja som jag hade beställt, tycker om den mycket och jag tror den kommer matcha bra till mina vit, blå-röda converse.Imorgon har jag ett förhör i husligekonomi och skall snart börja läsa till det. har annars haft en helt okej dag hoppas ni också haft det.

Tanken av Rosor.

Hej idag har jag spelat badminton som skall bli min nya hobby och sen när det blir en vana att spela så vill jag gärna ha nya träningskläder. Efter jag spelat badminton gick jag ut och gå. Det var en skön Söndag för jag hade inga läxor att göra så jag fick ha det riktigt som en ledig dag.

@ secondhandshop

Hej här en bild från idag på jag och mina fina vänner. Vi var till ett loppis idag och jag fyndade, bilder kommer senare. Hoppas ni har en fin Lördag och har mysigt mycket med era nära och kära.

Tummen upp.

Hej! Idag komm det en till bild med ordet infinity i. Bilderna är tagna hos Ida och jag skulle berätta att imorgon skall jag åka iväg till en eller två loppisar med mina vänner hoppas alla får det roligt. Jag hoppas också att min vän Wilma snart skall bli frisk. Ha en fin fredag♥

I All Oändlighet.

Hej! Det blev ett sent inlägg idag och här är en bild på mig i min topp mamma fynda på loppis till mig. Brukar inte gå bara i topp men till sommaren blir det fint för nu fryser man ju när det är så himla kallt där ute. Hoppas våren kommer jag liksam väntar så mycket på solstrålarna sov gott♥

Macarons.

Hej här är två bilder på söta goda macarons. Tyvärr var vissa helt bortom min smak men den röda var himla god. Min fjärrutlösare kom idag och den fungerade mycket bra så bilder med den kommer ni få se. idag har varit en ganska ansträngande dag men när jag kom hem hade jag inga läxor att göra tills imorgån så det var skönt att bara få ha de mysigt utan att måsta tänka på skolan♥

Väntan på dig.

Hej har helt slut på bilder så det blir en bild idag som Ida fotade för en tid sedan. Pappa berättade för mig att min fjärrutlösare var påväg och att han skulle gå imorgån och se om den hade kommit, Jag hoppas så mycket på det. Tyvärr hinner jag typ aldrig hem och fota innan det blivigt för mörkt men som tur är det snart vår och det blir bara ljusare och ljusare för varje dag♥

Denim.

Hej! Här är bilderna på vad jag köpte två olika jeans jackor, en jeans kragskjorta och en sammets cardigan. Har varit på middag hos min farmor. Jag längtar så extremt mycket tills min fjärrutlösare kommer, hoppas det underlättar fotograferingen. Ha en super kväll så hörs vi sen♥

Black & white.

Hej det var en tid sedan jag sist hörde av mig men det har hänt så mycket, och var idag till ett loppis bilder på vad jag köpte kommer senare. Min inspiration till bloggandet bara sjönk men jag hoppas den höjs i toppfart igen.♥

RSS 2.0