Ett snabbt inlägg.

Hej på er sitter nu i skolans data sal och skriver ett inlägg till bloggen. Har just haft födelsedag och firat den i Belginen! Resan har varit helt super rolig. Jag träffade min storasyster hon bor ju där så. Har ätigt mssor med goda saker och shoppat mycket. Idag är det en vanlig onsdag förutom att jag har sett på en film ena lektionen och nu på den andra får vi göra vad vi vill på skolans datorer. Jag hoppas på att få en bra fortsättning på dagen jag önskar det samma till er!

Skogen.

Hej troligtvis är det här sista inlägget före resan så. På bilderna ser ni mig i skogen bilderna blev ju helt söta. har packat redan en stor del det sista packar jag imorgon. Ni kommer säkert få se bilder från resan. Jag har aldrig flugit med ett flygplan eller åkt med tåg så det skall bli en kul och intresant upplevelse. Under den tiden jag är borta blir det kanske inte någon bloggning om inte min vän Ida hoppar in och bloggar istället för mig men inget är säkert ännu. Nu ska ni alla ha ett par fina dagar medan jag är borta!

Fantasi Blomster.

Hej! Idag har jag varit ute och fotograferat dessa blomster bilder. Jag har typ hundra till som jag skulle villa lägga ut men det kommer lite i gången. Nästa vecka fyller jag år och vi har bokat resa mamma och jag. Det kommer vara första gången jag åker flygplan i hela mitt liv. Så jag spänner mycket. Men jag vet hur roligt det kommer bli. Men annars har jag inte mycket mera att berätta så ha en bra kväll!

Fjäril i Sommargräs.

Hej länge sen. Men idag är min vän Cecilia här, Hon skall bli över hos mig inatt. Skall bli så kul! Vi har just varit och fotograferat ute här är en ny bild på en citron fjärill i ett gult blommhav. Varje gång jag bloggar kommer det att komma en bild från den här gångens fotografering. Ha ett underbart lov ni med!

Längtan efter dig.

Hej det bara regnar och är kallt men ändå lyckades jag få dessa bilder fast vädret inte var det bästa.Rubriken lyder längtan efter dig och det jag längtar till är sommaren. På första bilden ser det ut som jag skulle vara på en sommrig gräsmatta men i självaverket var jag på min gårds lilla gräsplätt och på andra bilden ser det ut som om jag skulle varit på en strand. Men igen i självaverket är jag brevid en sandlåda. Ha en mysig Söndag.

Grönska i Dun.

Hej. Idag är det den första maj och jag har varit med min mamma och äta glass. Träffade rätt så många som jag kände, det var roligt. Glassen som jag åt heter körsbär och vitchoklad och det var helt okej för min del. Sedan komm jag hem och fotograferade de här bilderna. Bilderna föreställer en grön växt som växer igenom en fjäder. Jag vandrade i skogen med min kamera och bara såg detta, så jag tog några snabba fotografier på det hela. Ha en fin valborg!

RSS 2.0